آب مقطر

آب مقطر

امتیاز دهید post

آب مقطر – Distilled Water

 

احتمالاً هنگام صرف ناهارخوری با این انتخاب روبرو شده اید: شیر آب ، بطری یا آب گازدار؟ آنقدر متفاوت از شیر آشپزخانه شما نیست. اما آب مقطر فرایندی را طی می کند که باعث جدا شدن آن از انواع دیگر H2O می شود.

 

آب مقطر چیست؟

آب مقطر بخار آب جوش است که خنک شده و به حالت مایع برگشته است. برخی از مردم ادعا می کنند آب مقطر خالص ترین آبی است که می توانید بنوشید.

کیفیت آب لوله کشی بسته به مکان متفاوت است و ممکن است حاوی آثاری از مواد معدنی خاص زمین شناسی منطقه شما و همچنین آثاری از مواد شیمیایی مورد استفاده در تصفیه آب شهری باشد. امیدوارم که آب لوله کشی شما برای نوشیدن بی خطر باشد ، اما بیش از 45 میلیون آمریکایی از این نعمت بی بهره اند. آب فیلتر شده یک راه حل است.

تقطیر باعث پاک شدن همه ناخالصی های آب می شود. همچنین بیش از 9/99 درصد مواد معدنی محلول در آب را از بین می برد.

همانطور که از نام آن برمی آید ، آب لوله کشی آب خروجی از شیرهای آب است. به احتمال زیاد با کلر ضد عفونی شده است ، به علاوه برای از بین بردن رسوبات فیلتر شده و با مواد شیمیایی تصفیه می شود تا آلودگی را خنثی کند. برای جلوگیری از پوسیدگی دندان ، فلوراید نیز اضافه شده است.

آب فیلتر شده آب لوله کشی است که از طریق فیلترها برای از بین بردن کلر (این باعث بهبود طعم و مزه) و سایر موارد مانند باکتری و برخی مواد شیمیایی می شود. انواع مختلف فیلترها چیزهای مختلف را از بین می برند. بیشتر آب بطری شده به نوعی فیلتر می شود.

آب تصفیه شده آبی است که اساساً فاقد میکروب و مواد شیمیایی باشد. این امر با اسمز معکوس (مجبور کردن آب از طریق غشا برای از بین بردن مواد شیمیایی ، مواد معدنی و میکروب ها) ، ازن سازی (ضد عفونی کردن آب با استفاده از ازن به جای مواد شیمیایی) یا تقطیر حاصل می شود. EPA برای اینکه به عنوان آب تصفیه شده برچسب خورده باشد ، نیاز به آب تصفیه شده بیش از 10 قسمت در میلیون کل مواد جامد محلول ندارد.

آب مقطر نوعی آب تصفیه شده است. نمک ها ، مواد معدنی و سایر مواد آلی با جمع آوری بخار آب جوش خارج می شوند.

آیا نوشیدن آب مقطر بی خطر است؟

نوشیدن آب مقطر بی خطر است. اما احتمالاً آن را صاف یا بی روح خواهید دید. به این دلیل که از مواد معدنی مهمی مانند کلسیم ، سدیم و منیزیم که عطر و طعم آشنایی به آب لوله کشی می دهد ، سلب شده است. چیزی که باقی مانده فقط هیدروژن و اکسیژن است و نه چیز دیگری.

موارد استفاده از آب مقطر

آب مقطر برای موارد مهم خلوص ایده آل است. موارد استفاده معمول شامل:

 ابزار و روشهای پزشکی. بیمارستان ها برای جلوگیری از آلودگی و عفونت ، تجهیزات را با خود تمیز می کنند. دستگاه های دیالیز کلیه از آب فوق العاده خالص برای تصفیه مواد زائد خون استفاده می کنند.

لوازم آرایشی ، اگر آب یکی از مواد تشکیل دهنده مرطوب کننده ، دئودورانت یا شامپوی شما باشد ، تقریباً همیشه تقطیر می شود.

 اتومبیل از آنجا که فاقد مواد معدنی است ، آب مقطر باعث خوردگی قطعات موتور فلزی یا تداخل باتری نمی شود.

در خانه ممکن است بخواهید به دنبال آب مقطر برای پخت و پز و چندین دلیل دیگر باشید ، از جمله:

 شیر خشک اگر کودک شما از ایمنی ضعیفی برخوردار است آن را با شیرخشک مخلوط کنید. در غیر این صورت ، آب شیر خوب است.

 دستگاه CPAP. در صورت استفاده از رطوبت ساز CPAP در محفظه آب ، اگر از آپنه خواب استفاده می کنید. بسیاری از تولید کنندگان برای ماندگاری بیشتر رطوبت ساز ، آب مقطر را توصیه می کنند.

 گلدان نتی. برای پاک سازی سینوس ها از آن با گلدان نتی استفاده کنید.

برای جلوگیری از جمع شدن رسوب ، آن را در اتو لباس خود استفاده کنید.

 موهای خود را شامپو بزنید. فلوراید ، کلر و سایر مواد افزودنی موجود در آب حاصل از دوش شما ممکن است موهای شما را کدر کند.

خطرات استفاده از آب مقطر

آب مقطر حتی الکترولیت مانند پتاسیم و سایر مواد معدنی مورد نیاز بدن شما را ندارد. بنابراین اگر فقط مواد مقطر را بنوشید ممکن است کمی از این ریز مغذی ها را از دست بدهید.

برخی مطالعات ارتباط بین نوشیدن آب کم کلسیم و منیزیم و خستگی ، گرفتگی عضلات ، ضعف و بیماری های قلبی را نشان داده اند. همچنین ، آب مقطر ممکن است به شما کمک نکند که مانند انواع دیگر آب هیدراته باشید.

اگر برای مخزن ماهی خود از آب مقطر استفاده می کنید ، حتما مکمل مواد معدنی دریا را به آکواریوم اضافه کنید. برخی طرفداران قهوه فکر می کنند که آب مقطر یک فنجان با طعم خالص تری ایجاد می کند. اما انجمن تخصصی قهوه آمریکا می گوید که برای استخراج بهترین دم ، سطح معینی از مواد معدنی ایده آل است.

ذخیره سازی

آب مقطر بطری باز نشده از یک فروشگاه اساساً برای همیشه طول می کشد. اما آن را از نور مستقیم خورشید دور کنید. و بعد از باز شدن ، حتماً پس از استفاده خوب آن را ببندید. برخی از میکروب ها حتی در آب مقطر کم مواد مغذی نیز رشد می کنند.

همچنین باید هر محفظه ذخیره سازی که برای آب مقطر استفاده می کنید را با دقت انتخاب کنید. کمبود مواد مغذی آب مقطر باعث ترشح مواد شیمیایی در ظرفی می شود که در آن ذخیره شده است. اگر قصد دارید بلافاصله از آب استفاده کنید ، اکثر ظروف کارایی خوبی دارند ، اما برای ذخیره سازی طولانی مدت بهتر است از شیشه یا فولاد ضد زنگ با کیفیت بالا استفاده کنید.

نحوه تهیه آب مقطر در خانه

اگر در خانه گیر کرده اید و به آب مقطر احتیاج دارید ، تهیه آن با استفاده از چند ظروف اساسی آسان است

داشتن آب مقطر به طور باورنکردنی می تواند در اطراف آب مفید باشد. آکواریوم ، تعمیر و نگهداری اتومبیل ، رطوبت ساز ، دستگاه های CPAP یا سایر تجهیزات مرتبط با سلامتی می تواند به آب مقطر نیاز داشته باشد یا از آن بهره مند شود.

آب فیلتر شده به عنوان آب شیر ساده شروع می شود. ممکن است از قبل از طریق سیستم تصفیه خانه کامل ، فیلتر شیر آب یا دستگاه فیلتراسیون آب در خانه خود فیلتر شده باشید (حتی می توانید یک بطری آب فیلتر شده تهیه کنید).

بیشتر آب تصفیه شده از طریق ترکیبی از فیلترهای کربن و میکرون عبور می کند که به از بین بردن مواد شیمیایی مانند کلر (که معمولاً به عنوان ضد عفونی کننده به آب لوله کشی شهری اضافه می شود) یا سموم دفع آفات ، و فلزاتی مانند مس یا سرب کمک می کند. فیلترها همچنین می توانند بوها و طعم های بد را از بین ببرند.

آب تصفیه شده معمولاً به عنوان آب لوله کشی نیز شروع می شود. این فرایندهای تصفیه بسیاری از جمله فرآیند های تصفیه آب را طی خواهد کرد. آب تصفیه شده با فرایند حذف آلاینده های شیمیایی ، باکتری ها ، قارچ ها و جلبک ها یک گام فراتر از فیلتر شدن است. در مواد غذایی محلی خود اغلب آب تصفیه شده را در بطری ها پیدا می کنید.

آب مقطر نوع خاصی از آب تصفیه شده است ، اما تولید آن در خانه بسیار آسان و ارزان است. همانند آب تصفیه شده ، این مورد نیاز طبقه بندی 10 پی پی ام (قطعات در میلیون کل مواد جامد محلول ، یا همان آلاینده ها) یا کمتر را برآورده می کند. روند تقطیر ساده است.

آب لوله را تا حدی گرم کنید که به بخار تبدیل شود. هنگامی که بخار دوباره به آب متراکم می شود ، پس مانده های مواد معدنی را پشت سر می گذارد. مایع غلیظ شده حاصل آب مقطر است.

آیا آب مقطر برای نوشیدن هر روز بی خطر است؟

نقطه ضعف تقطیر این است که تمام مواد مفیدی را که به طور طبیعی در آب لوله کشی وجود دارد از بین می برد. به همین دلیل ، معمولاً استفاده از آب مقطر به عنوان آب آشامیدنی روزانه توصیه نمی شود.

برای خرید آب مقطر  اینجا را کلیک کنید

نحوه تقطیر آب

چگونه می توان آب مقطر خود را در خانه تهیه کرد؟

ما از آب در هر سه حالت شناخته شده آن استفاده خواهیم کرد – جامد ، مایع و گاز.

اصل مطلب این است: شما آب (مایع) را گرم می کنید ، آن را به بخار آب (گاز) تبدیل می کنید ، سپس با کمک یخ (جامد) میعانات را جمع می کنید. این کاملاً مثل کلاس علوم دبیرستان است. به احتمال زیاد هر آنچه را که لازم دارید در آشپزخانه خود پیدا خواهید کرد. یک قابلمه بزرگ ، یک درب قابلمه بزرگ ، یک قابلمه کوچک ، آب ، یخ و دستگیره های اجاق گاز برای کار با ظروف داغ.

کمی طول می کشد تا تمام این علم اتفاق بیفتد ، بنابراین آماده باشید. در مثال زیر ، من با 8 فنجان آب در گلدان بزرگ شروع کردم. بعد از یک ساعت ، من تقریباً 1/4 فنجان آب مقطر تولید کردم. برای بازسازی یک کوزه گالونی که می توانید در سوپرمارکت پیدا کنید ، حدود 13 ساعت زمان تقطیر نیاز دارید.

اگر این مراحل را دنبال کنید ، باید تقریباً 100٪ بازده داشته باشید ، اما با هر مقدار آب مقطر که می خواهید به آن برسید ، اطمینان حاصل کنید که آب اضافی اضافه می کنید تا در پایان مراحل از گرم شدن یک گلدان (گلدان) خالی جلوگیری کنید. ، که می تواند به برخی از ظروف آشپزی آسیب برساند.

نحوه کار بدین صورت است که :
  1. ابتدا گلدان بزرگ را روی مشعل اجاق گاز قرار دهید و 8 فنجان آب به آن اضافه کنید. سپس ، گلدان کوچکتر را درون گلدان بزرگ قرار دهید. در این مرحله گلدان کوچکتر باید در بالای آب شناور باشد. کلید گردش بخار آب درون گلدان بزرگ جریان هوا است. مطمئن شوید گلدان کوچکتر ، چه در اطراف کناره های آن و چه در بین آن و بالای گلدان بزرگ ، مقدار زیادی از آن را داشته باشد.
  2. بعد ، مشعل را به جایی بین حرارت متوسط ​​و متوسط ​​نگهدارید. سطح حرارت را در دمای پایدار حفظ کنید – جایی بین 180-200 درجه فارنهایت. اجرای دمای بالاتر عملکرد بالاتری برای شما نخواهد داشت ، اما باعث گرم شدن سریع قسمت سرد درپوش می شود و کار با تجهیزات در آن سخت تر می شود.
  3. بعد از اینکه مشعل را روی آن قرار دادید ، درب قابلمه را به صورت وارونه قرار دهید. درپوش ها معمولاً در وسط بالاتر از لبه ها هستند. با دور زدن درب ، آب مقطر تغلیظ شده به وسط درب و در گلدان کوچکتر فرو می ریزد. پس از پایان همه اینها ، به یخ ساز خود (یا سینی) بروید و قسمت بالای درب وارونه را با یخ بار کنید. اختلاف دما در هر دو طرف درب روند تراکم را تسریع می کند.
  4. در این مرحله می توانید آرام بنشینید و منتظر بمانید. در نهایت دو بار در عرض یک ساعت ، یك بار در نیم ساعت و یك بار دیگر پس از 45 دقیقه ، یخ را پر كنید. اینجا شما به دستمال فر نیاز دارید – زیرا که درب داغ خواهد شد! هنگام ریختن یخ ذوب شده که اکنون گرم است ، احتیاط کنید.
  5.  هر آبی که به گلدان کوچکتر فرو ریزد اکنون مقطر شده است.

فقط به یاد داشته باشید ، تهیه آب مقطر خود آسان است (و سرگرم کننده!) ، اما طبق استانداردهای سازمان بهداشت جهانی کمبود مواد مغذی آن را به گزینه بد آب آشامیدنی روزانه تبدیل می کند. اما اگر در خانه گیر کرده اید و به وسیله ای اعتماد می کنید که به آن نیاز دارد یا شاید فقط می خواهید ماهی خود را سالم نگه دارید ، احتمالاً وسیله ای برای ساختن آن خود دارید.

یک دیدگاه ثبت کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *